Alle deelnemers voor de Premier League Darts zijn bekend: er is ook één Belg van de partij

Nils Wens
| 0 reacties
Alle deelnemers voor de Premier League Darts zijn bekend: er is ook één Belg van de partij
Foto: © photonews

Binnenkort staat de Premier League Darts op het programma. In deze competitie zullen tien spelers het tegen elkaar opnemen. Er zal dan ook een klassement opgemaakt worden en uiteindelijk spelen de beste twee de finale tegen elkaar.

Alle deelnemers aan de Premier League Darts zijn ondertussen bekendgemaakt en alle grote tenoren zijn op de afspraak. Zo zijn wereldkampioen Gerwyn Price, Michael van Gerwen en Peter Wright, de wereldkampioen van vorig jaar, van de partij. 

Daarnaast zullen ook Rob Cross, Gary Anderson, José de Sousa, Nathan Aspinall, Glen Durrant en onze landgenoot Dimitri Van den Bergh deelnemen aan de competitie. Het is de eerste keer dat Van den Bergh erbij zal zijn. Deze namen waren al langer bekend, maar sinds het voorbije weekend kennen we ook de tiende en laatste deelnemer aan de Premier League. 

Zo is ook Jonny Clayton geselecteerd. De nummer 18 van de wereld zorgde voor een grote verrassing door de Masters op zijn naam te zetten. Door zijn selectie zijn onder meer James Wade en Dave Chisnall er niet bij op de Premier League. 

Het is nog niet duidelijk wanneer de Premier League zal starten. Normaal gaat het tussen februari en mei door, maar de organisatie hoopt de competitie met fans te kunnen organiseren en denkt er daarom aan om het pas rond pasen te organiseren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws