Deze avond start de vierde ronde op de UK Open: Belgen kennen hun tegenstanders, ook meteen enkele krakers op het programma
Nils Wens
| 0 reacties

Deze avond start de vierde ronde op de UK Open

Deze avond start de vierde ronde op de UK Open: Belgen kennen hun tegenstanders, ook meteen enkele krakers op het programma
Foto: © photonews

Er is geloot voor de vierde ronde op de UK Open in het Darts. Dimitri Van den Bergh krijgt met Luke Woodhouse een haalbare kaart, terwijl Kim Huybrechts het moet opnemen tegen Luke Humphries.

Vanaf vanavond staat de vierde ronde op het programma in de UK Open en dus komen vanaf nu ook de toppers aan bod. Zo zal Dimitri Van den Bergh zijn vierde ronde afwerken tegen Luke Woodhouse. Met Kim Huybrechts zit er nog een landgenoot in het toernooi en hij speelt tegen Luke Humphries. 

Daarnaast zijn er al verschillende sterke spelers die tegenover elkaar zijn geloot. Zo neemt Peter Wright het op tegen Dave Chisnall, Mervyn King speelt tegen Jose de Sousa, Nathan Aspinall krijgt Krzysztof Ratajski tegenover zich en Gary Anderson zal het opnemen tegen WK-revelatie Dirk van Duijvenbode. 

Gerwyn Price en Michael van Gerwen, de twee favorieten voor de eindzege, krijgen in de vierde ronde een haalbare kaart. Zo zal Gerwyn Price het opnemen tegen Peter Hudson en de Nederlander van Gerwen krijgt Scott Mitchell tegenover zich. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws