Loting World Cup of Darts: Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts kennen tegenstanders in eerste ronde

Loting World Cup of Darts: Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts kennen tegenstanders in eerste ronde
Foto: © photonews

Van 9 tot 12 september staat de World Cup of Darts op het programma. Op dit toernooi wordt elk land vertegenwoordigd door twee spelers en voor ons land zijn dat Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts.

Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts zorgen er samen voor dat België als het vierde beste land aan het toernooi kan beginnen. In de eerste ronde krijgen ze dan ook een haalbare kaart voorgeschoteld, want België neemt het op tegen Kroatië. 

Het land dat op nummer één staat is Engeland. De spelers die voor Engeland in actie zullen komen zijn James Wade & Dave Chisnall en zij nemen het op tegen Brazilië. Wales, de nummer twee op de ranglijst en het winnende land van vorig seizoen met Gerwyn Price en Jonny Clayton, speelt dan weer tegen Finland. 

Nog enkele landen om naar uit te kijken zijn onder meer Nederland en Schotland. Nederland rekent op Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode en zij nemen het op tegen Denemarken. Schotland, de winnaar van 2019, moet het zonder Gary Anderson doen, maar heeft wel nog altijd Peter Wright en John Henderson in de rangen. De Schotten spelen in de eerste ronde tegen China. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws